Animals in my bed & Traditional medicine

9 april.

“Guys I think there’s something in my bed..” “No femm that’s normal here go to sleep man”… Whaaaaaaaaaaa! Binnen 1 seconde vloog ik uit m’n bed de deur uit de woonkamer in. Wat was dat?

“Het zit in m’n bed! Het zit in m’n bed!” “OMG OMG OMG”. Door mijn spastische gegil waren de andere meiden ook gelijk wakker en kwamen er al gauw vier koppies het hoekje om kijken.. Haha. Ook Jaco en de franse waren uit bed gevlogen toen ze zagen wat er in mijn bed kroop. Een slangachtige krokodil hagedis. “Go get Tomy”! Dus ik rende door de regen over het terrein op weg naar onze hero Tomy”. TOMYYY TOMMYYYY there’s an animal in my bed!!

Ook de jongens Daan en Ronald waren wakker geworden van onze herrie. Haha wat een gedoe was dat midden in de nacht. Tomy en Ronald kwamen mee naar onze kamer. Het was weer een groot drama haha. Omdat het best achter mijn bed was gekropen moet het matras eraf, toen het bed van de muur, toen de kast van de muur. M’n backpack met al mijn kleren erin lag door heel de kamer. Jaco en ik stonden vanaf haar bed te kijken en de rest zat met de deur dicht in de woonkamer. Toen Tomy m uiteindelijk had wilde hij ons er natuurlijk de hele tijd mee plagen. Uiteindelijk moest hij hem van ons vermoorden want dit was al de tweede keer dat we een groot beest in huis hadden. En deze beesten bijten ook. Het was een kleine komodo, als die groot worden eten de Indo’s ze. Op het balkon werd zn kop eraf gehakt met een slipper en werd het beest in het rijstveld gegooid. Haha. De ravage in onze kamer was niet te overzien gewoon, maar dat was het ergste niet. Wij moesten gewoon weer gaan slapen in die kamer. BAH. Ik ben niet bang voor beesten van een afstandje, maar in mijn bed, ONDER mijn dekbed… IEWL.  Dat was dus vannacht. Na even bijkomen, opruimen konden we na een uurtje weer slapen.

In de ochtend zou ik met Agus gaan roadtrippen. We gingen winkelen in de surfoutlets. Boards kijken enzo. We reden eerst naar Kuta, dat is een halfuurtje, toen over Sanur terug en uiteindelijk via de Sukawati Artmarket terug naar huis. We hadden leuk gewinkeld. Het was wel gezellig, ik had een jurkje aangetrokken in de winkel en toen zei Agus.. “Oww haha. You look like a girl” Uhh thanks. Haha. We hadden wel lol. Vanaf achterop de scooter vind ik het veel leuker. Lekker dromen haha en er is zoveel om naar te kijken, i love that. Vrijdag gaan we weer, samen naar Canggu. Sale van DEUS. De art market in Sukawati vond ik nog het leukste. Dat is de grootste art market van Bali. Zoveel mooie kunst en zoveel onzin. Echt te prachtig. Allemaal tasjes met beads en super mooie materialen. Er was ook een traditional market met sarongs en de offermanden enzo. Heel leuk. Ik had ook twee meloenen gekocht voor 5000. Dat is 30 cent ofzo geloof. Lekkere oranje meloenen, i love those :). Verder had ik een shirtje gekocht voor mezelf een een vet shirt voor Toob. Op de traditional market was het heel leuk want er waren totaal geen toeristen, dus de mensen keken me wel echt vreemd aan, maar ze waren heel lief. We kwamen ook heel veel familie van Agus tegen.

Op de terugweg wilde ik niet over de snelweg maar binnendoor, heel leuk. Door de dorpjes en rijstvelden. Richting Keramas loopt een riviertje waar veel mensen wassen enzo, het waren helaas alleen vaak ‘boy places” dus mocht ik er niet heen. Het was heel leuk om er even lekker tussenuit te gaan.

‘S middags heb ik nog lesgeven maar toen had ik weer gegeten.. Dus toen voelde ik me weer een beetje ziek. Had wel m’n lievelingsklasje, dus dat was leuk. Nu hebben we net gegeten en heeft Tomy thee voor m’n buik gemaakt. Guave thee ofzoiets. We moesten de moestuin in om blaadjes te plukken, die hebben we gewassen en toen gekookt in water 30 minuutjes. Ik heb het net op.. Het proefde  naar gras haha. Ze zorgen hier wel goed voor je. Als ik morgen nog niks kan eten ga ik naar de dokter. Anders raak ik te veel vetjes kwijt haha.

Morgenvroeg gaan we naar Ubud denk ik en ‘s avonds naar Kuta. Het is de laatste avond van Maartje & Carlijn dus we wilden met iedereen uiteten hier bij Legon en dan naar Skygarden. Ik moet nog eventjes kijken hoe ik me voel maar anders ga ik mee, ik ga nu eventjes m’n kamer opruimen, mijn wasje ophangen en dan lekker slapen. Lekker een goodnight sleep.

Selamat Tidur!

Liefs, Femme

No Comments

Post a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.