Just another week

Nadat we dinsdag de crematie ceremonie gehad hadden hebben we woensdag een lekkere stranddag gedaan. We hebben de hele ochtend op onze luie bips aan het zwembad gelegen. Heerlijk was dat eventjes.  Ik had Toob lekker wakker gefacetimed vanaf het strand. 🙂 In de middag gingen we weer terug om les te geven en s’avonds moesten we natuurlijk weer dansen. Het dansen ging iedere keer iets beter haha, maar liep toch nog steeds vaak redelijk uit de hand.. We leren het vast wel.

We hadden nu ook een oefening over hoe we moeten “dansen met onze ogen”. Als je je hand beweegt, moeten je ogen mee in dezelfde richting. Nou dat ging me toch even te boven hoor. Heb het al zwaar genoeg als ik m’n arm in die gekke hoek moet houden en met m’n hand moet zwaaien.. We waren ‘s avonds nog naar de mac gereden omdat we echt geen rijst meer kunnen zien haha. Naar Sanur is 20 minuutjes rijden, maar dat was het waard haha. Ook omdat ik zo ziek ben geweest van de rijst heb ik er totaal geen trek meer naar. Helaas krijgen we het hier iedere avond haha. Ik heb gelukkig altijd mijn pot nutella en mijn meloen nog! 🙂

Donderdag zijn we na mijn ochtendklasje gelijk vertrokken naar Seminyak. We moesten om 3uur terug zijn om weer les te geven dus we hadden niet zoveel tijd. In 45minuutjes rijden waren we er. De meiden hadden lekker gechilld op het strand en ik lag de hele ochtend lekker in het water. Alice was ziek thuis dus ik was alleen met Bien & Mar. We waren weer gezellig bij Midun op z’n strand bedjes. Hij vindt t helemaal gezellig dat we zo vaak langskomen. De golven waren heel lekker die dag..! Gek genoeg was ik zo happy na het surfen dat ik nog gewoon de kracht had om terug te rijden en nog les te geven. We gingen voor we naar huis gingen nog even lekker langs Swich. Y U M M Y.  De lekkerste broodjes ever. Vooral omdat ze allerlei broodjes hebben met vanalles erop wat we hier niet (kunnen) eten. Ik had alleen zo zinin nutella dat ik lekker een stokbroodje nutella had met een lekkere flinke verse jus. Volgende keer neem ik eentje met avocado haha. Weet ik nu al. Na ons broodje zijn we gauw naar huis gecrosst omdat we moesten opschieten. Het scooter rijden is zo grappig. Ik rijd als een localtje. Bij ieder stoplicht sta ik lekker vooraan en trek ik van 0 op naar 60 in 2 seconden haha. Maar wel voorzichtig natuurlijk hoor! We doen heel veilig allemaal. Het verkeer bij ons thuis valt sowieso mee. In regio Gianyar/ keramas komt geen kip. Of nja.. Kippen hebben we eigenlijk juist genoeg, maar you know what i mean. In het zuiden is het wel even wat anders. Daar moet ik als een of andere idioot gedwongen over de stoep en door de gekste gleuven om langs dan drukke verkeer te komen. We hebben het wel altijd gezellig op de scooter. Jaco & Ik blèren er op los alsof niemand ons kan horen. We missen de radio op onze geweldige Honda Motorbike, dus dan maar zelf zingen he. We zijn ook de politie weer tegengekomen die middag toen we naar huis reden. Met een beetje geslijm zijn we daar gelukkig mee weggekomen. Er mistte zogenaamd een stempel in het internationale rijbewijs van Marlie, whatever. Omdat we “Slukat Volunteers” waren mochten we uiteindelijk gelukkig gaan. Nu al genoeg van de politie hier haha. 

Vrijdag, vandaag, zijn Bien en ik weer naar Seminyak gereden. Er was een klein swelletje op komst en we hadden zin om weg te gaan van huis. S’ochtends vroeg reden we al weg. Alice was nog steeds ziek dus Marlie bleef met haar thuis. Via de surfoutlets zijn Jaco en ik naar Seminyak gecruised.. Ik vind het altijd best leuk om zo ver te rijden, dan heb je het gevoel alsof je dagen super lang zijn!  

Op het strand waren er weer een miljoen vrouwtjes die ons vanalles wilde aanbieden en ik ging om bij het ‘massage vrouwtje’. Lekker een fullbody massage voor 2euro. Lekkerr! Alle armbandvrouwtjes heb ik inmiddels al gehad haha, heb er al 70 gekocht in totaal voor misschien 10 euro. Business. Jaco ging om bij ieder ander vrouwtje hahaha. Toen zij een henna liet zetten heb ik ook een kleintje laten zetten. Is er hopelijk binnen een week af want ik schaam me nu al haha. Verder heb ik de hele dag lekker in het water gelegen. Lekker in m’n surfcapsule pakje, heerlijk surft die. Heb zin om op mijn verjaardag over een maandje te gaan winkelen voor m’n nieuwe surfboard!!

Tegen het einde van de middag werd het heel bewolkt en ging het regenen, toen ben ik het water maar uitgekomen want Jaco werd nat haha. We zijn gezellig eventjes gaan winkelen in the rain. S’avonds was de regen gelukkig weer voorbij en zijn we weer sunset gaan kijken bij Mydun. Daarna hebben we pizza gegeten in een pizzarestaurantje. Heerlijkk. Toen we naar huis reden was het al heel laat en ik was mega moe dus dat ging wat moeizamer. Dat is het grote nadeel van de scooter, je kunt er niet op slapen hahah. En ik rijd altijd dus dan gaat het natuurlijk helemaal niet :). Thuis slaap ik gelukkig wel als een roosje als Sindy niet snurkt en Jaco niet praat in d’r slaap haha. In de verte hoor ik door m’n raam de golven en verder vooral een hele hoop gekko’s en hanen. Home sweet home. 

Morgen, zaterdag is de dag van de Balinese dans. Ik geloof dat we al om drie uur ‘s middags moeten voorbereiden, bah bah haha. We moeten in de make-up, haar enzovoorts. Het wordt wel een hele gebeurtenis denk ik. Wel bijzonder hoor.. Het is ook wel een soort eer denk ik, omdat we ervoor uitgenodigd zijn enzo. IMG_2074

IMG_2061

IMG_2062

IMG_2081Hoop wel dat we er iets van bakken met z’n allen.. ! 

We’ll see.. Selamat Tidur! 

Liefs. Fem

No Comments

Post a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.